Feest in Drenthe

Uw bruiloft, familiebijeenkomst of andere feestelijke partij moet onvergetelijk worden. Graag heten wij u van harte welkom voor een op maat gemaakte feestelijke bijeenkomst!! Wij beschikken over de meest prachtige trouwlocatie van Drenthe. Uiteraard met een sfeervolle dansvloer en volledig verzorgde catering. Hotel & Restaurant Wesseling beschikt, in combinatie met Grand Café De Brink, over diverse feestzalen waarin heel veel mogelijk is. Heeft u een idee voor een bepaald thema? Samen met u stemmen wij de zaal hier graag op af.

Ook leuk, maak uw gezellige avond uit helemaal af met een speciale wijn- bier, of whiskeyproeverij!

Buffet & Groepsmenu's

Zoekt u een locatie voor uw feest of bijeenkomst?

Hotel & Restaurant Wesseling biedt u een uitstekende locatie om uw feest of bijeenkomst te houden. Het tegenovergelegen Grand Café De Brink biedt in combinatie met Hotel & Restaurant Wesseling volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld een familiedag, personeelsfeestje, een goed verzorgde vergadering of een feestavond met smaak.

Buffetarrangementen Feestarrangementen

Koffietafels en lunch mogelijkheden

 

Feest of receptie organiseren?

Wilt u een onvergetelijk feest organiseren? Maak gebruik van de sfeervolle feestzalen van Grand Café de Brink en Hotel & Restaurant Wesseling! 

Of u nu op zoek bent naar een geheel verzorgde familiedag, een themafeest of gewoon een puike party: we gaan graag met u aan de slag om de feestzaal af te stemmen op het feestje dat u wilt geven. Naar wens maken we uw verjaardag bijvoorbeeld af met uitgebreide catering of een speciale wijnproeverij, bierproeverij of whiskeyproeverij!

 

Buffetarrangementen Feestarrangementen

Vraag informatie aan

Toptrouw- locatie

De mooiste trouwlocatie van Drenthe, Groningen en Friesland? Dat is toch echt Hotel & Restaurant Wesseling en Grand Café de Brink. Klassiek, sfeervol en toch eigentijds. En dat allemaal tussen de Drentse natuur. 

Kiest u ervoor om uw bruiloft op onze locatie te vieren, dan zijn er nog altijd vele mogelijkheden. Zo kan de ceremonie binnen worden gehouden, maar bij mooi weer ook in onze tuin. We hebben de beschikking tot een ruime bedouin tent, die afhankelijk van het weer op verschillende manieren kan worden opgezet. 

Ook wanneer u kiest voor een andere trouwlocatie, kunnen we meedenken over de catering. Kies voor een uitgebreid buffet, diner of foodtruck met personeel. We bezorgen u graag een onbezorgd trouwfeest.

Vraag informatie aan

Bruiloft organiseren -van catering tot overnachting -

Trouwen op een bijzondere locatie in Drenthe en het romantische ja-woord en een spetterend eindfeest combineren? Dat kan bij ons.

Geniet van een luxe ontvangst en een gevarieerd menu bij Hotel & Restaurant Wesseling. Na het diner kunt u oversteken naar Grand Café de Brink voor een gezellig en spetterend eindfeest. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar, waardoor u niks zal ontbreken. Zo kan er bijvoorbeeld een feestruimte met muziek zijn, een ruimte om gezellig te praten en het terras om even te ontsnappen aan de drukte. En zeker niet onbelangrijk; uw gasten kunnen na het feest hun roes uitslapen in het naastgelegen hotel. Geniet van de vele voordelen van een bruiloft op één locatie! 

Ook leuk; buiten trouwen! Maak gebruik van onze moestuin waar wij een bedouin tent kunnen opzetten zodat u een prachtige en bijzondere ceremonie kunt beleven. Wij denken graag met u mee en zijn tot veel bereid. 

Onze veelzijdige catering kan bij ons binnen of buiten, maar ook op locatie. Kies bijvoorbeeld voor een lopend buffet, een foodtruck of een ouderwetse barbecue. Alles op maat, voor de trouwerij die bij u past.

Vraag informatie of een bezichtiging aan

Bekijk onze arrangementen Special x

De voordeligste arrangementen van Dwingeloo reserveert u bij Hotel & Restaurant Wesseling. 

Bekijk onze arrangementen
Mis onze aanbieding niet!
Mis onze aanbieding niet!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwe aanbiedingen. Daarnaast ontvangt u direct een kortingscode van € 5,- in uw mailbox.

Reviews Hotel Wesseling

8.5

8
booking.com8,4 / 10
expedia4,2 / 5
tripadvisor4,0 / 5
zoover8,5 / 10

"Uitstekende locatie voor mensen die willen genieten van mooi Drenthe."

Bekijk onze kamers