Catering Dwingeloo

 

Een catering op locatie? Foodtruck of andere wensen? Wij staan voor u klaar.

Niets is zo persoonlijk als een catering of evenement bij u thuis of op locatie.
Met onze cateringservice Buitenshuys en onze foodtruck bieden wij u de mogelijkheid om onze veelzijdigheid, flexibiliteit, originaliteit en ambachtelijkheid in huys te halen. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Vanuit de keuken van Grand Café de Brink in Dwingeloo verzorgt Buitenshuys gerechten die voldoen aan de wensen van vandaag. Dit kan variëren van een pan mosterdsoep in het Drentse bos tot aan een culinair 6-gangen menu bij u thuis. Of het nu gaat om een klein gezelschap of een groot feest bij u in de achtertuin, wij denken graag met u mee!

Indien u meer informatie wil over Buitenshuys Catering of de foodtruck, neemt u dan gerust contact met ons op.

Foodtruck

Hotel & Restaurant Wesseling heeft een eigen foodtruck! Wesseling on Wheels kan de catering verzorgen bij u thuis of op uw bedrijfsfeest.

De foodtruck kunt u huren inclusief personeel, zodat u kunt genieten van de complete service. Met de Big Green Eggs wordt het vlees heerlijk mals, terwijl uw gasten ondertussen genieten van een versgetapt biertje of koele rosé. Wilt u daar muziek bij? Wees uw eigen DJ en laat bijvoorbeeld uw Spotify-lijst door de boxen van de foodtruck klinken. U kunt kiezen voor een eenvoudig of luxe pakket, naar wens met of zonder drinken of bediening.

Deze mobiele catering kan worden uitgebreid met een terras om de foodtruck heen, en is geschikt voor een gezelschap tot aan 150 personen.

Vraag informatie aan

5 euro korting na aanmelden!
5 euro korting na aanmelden!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. € 5,- in uw mailbox.

Reviews Hotel Wesseling

8.5

8
booking.com8,4 / 10
expedia4,2 / 5
tripadvisor4,0 / 5
zoover8,5 / 10

"Uitstekende locatie voor mensen die willen genieten van mooi Drenthe."

Bekijk onze kamers