Een catering op locatie? Foodtuck of andere wensen? Wij staan voor u klaar.

Niets zo persoonlijk als catering. Immers, u geeft aan wat u op uw locatie (thuis, bedrijf of buitenplaats) verzorgd wilt hebben. Soms is dat eenvoudig voor een klein gezelschap, soms is dat zeer uitgebreid en voor een groot aantal personen. 
Een receptie met catering is uiteraard ook een optie.

Buitenshuys biedt u de mogelijkheid om uw dagelijkse kookactiviteiten uit handen te geven. U kunt rekenen op met zorg bereide gerechten die met aandacht worden neergezet. De veelzijdige kookactiviteiten van Buitenshuys bieden flexibiliteit, originaliteit en ambachtelijkheid. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Buitenshuys is flexibel en tracht in alle gevallen uw wensen te beantwoorden. Wij leveren maatwerk en werken volgens de strengste HACCP normen met kwalitatieve producten.

Vanuit de centrale keuken van Hotel de Brink verzorgt Buitenshuys gerechten die voldoen aan de wensen van vandaag. Onze jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige gerechten in een professionele omgeving worden nu ook bij u op locatie toegankelijk. Dit kan variëren van een schaal hapjes tot aan het compleet koken voor een restaurant met ondercapaciteit, van een pan erwtensoep in het bos tot aan een culinair 6-gangen menu bij u thuis. Dit alles kan inclusief een passend wijnarrangement. Ook bieden wij de mogelijkheid van kant-en-klare maaltijden voor uw thuis, tot aan onze eigen culinaire mosterdsoep in een pot verpakt.

Indien u meer informatie wil over Buitenshuys Catering, neemt u dan gerust contact met ons op of dien een contactverzoek bij ons in voor een op u gewenst moment.

Foodtruck

Hotel & Restaurant Wesseling heeft een eigen foodtruck! Wesseling on Wheels kan de catering verzorgen bij u thuis of op uw bedrijfsfeest.

De foodtruck kunt u huren inclusief personeel, zodat u kunt genieten van de complete service. Met de Big Green Eggs wordt het vlees heerlijk mals, terwijl uw gasten ondertussen genieten van een versgetapt biertje of koele rosé. Wilt u daar muziek bij? Wees uw eigen DJ en laat bijvoorbeeld uw Spotify-lijst door de boxen van de foodtruck klinken. U kunt kiezen voor een eenvoudig of luxe pakket, naar wens met of zonder drinken of bediening.

Deze mobiele catering kan worden uitgebreid met een terras om de foodtruck heen, en is geschikt voor een gezelschap tot aan 150 personen.

Een aantal van onze mogelijkheden Vraag informatie aan

Kookstudio

De kookstudio van Hotel & Restaurant Wesseling biedt voor iedereen die van lekker eten houdt een leuke en uitdagende manier om heerlijke gerechten te bereiden!
In een culinaire en educatieve ambiance bereidt u onder professionele begeleiding heerlijke diners, tapas, bonbons of andere gerechten.

De gerechten zijn zo samengesteld dat u deze thuis ook gemakkelijk zelf kunt bereiden. Bij alle sessies en kookworkshops zijn twee consumpties, gebruik van een schort en de gebundelde recepten inbegrepen. De minimale deelname is 10 personen. Indien u met minder personen bent vragen wij een toeslag van € 5,00 per persoon.

Of u nu zoekt naar een ontspannen bezigheid voor een avondje uit of een invulling van een zakelijke bijeenkomst; de Kookstudio past de indeling van de avond aan op basis van uw wensen. Vraag ook naar de mogelijkheid om uw kooksessie uit te breiden met een wijnarrangementen, wijnproeverij of bierproeverij!

Bekijk onze arrangementen

Buffet & Groepsmenu's

Zoekt u een locatie voor uw feest of bijeenkomst?

Hotel & Restaurant Wesseling biedt u een uitstekende locatie om uw feest of bijeenkomst te houden. Het tegenovergelegen Grand Café De Brink biedt in combinatie met Hotel & Restaurant Wesseling volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld een familiedag, personeelsfeestje, een goed verzorgde vergadering of een feestavond met smaak.

Buffetarrangementen Feestarrangementen

Koffietafels en lunch mogelijkheden

 

Wessling Thuis Wesseling Thuis x

Wilt u ook thuis genieten van onze culinaire gerechten? Maak gebruik van onze uitgebreide ophaal en bezorg mogelijkheden.

Wesseling Thuis
Mis onze aanbieding niet!
Mis onze aanbieding niet!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwe aanbiedingen. Daarnaast ontvangt u direct een kortingscode van € 5,- in uw mailbox.

Reviews Hotel Wesseling

8.5

8
booking.com8,4 / 10
expedia4,2 / 5
tripadvisor4,0 / 5
zoover8,5 / 10

"Uitstekende locatie voor mensen die willen genieten van mooi Drenthe."

Bekijk onze kamers