Lunchen en dineren in Dwingeloo

Een lunch of diner in Dwingeloo? Hotel & Restaurant Wesseling beschikt over een sfeervol en gezellig ingericht restaurant, serre en terras.
De keuken van Hotel & Restaurant Wesseling staat in de wijde omgeving zeer goed bekend. Onze professionele koks werken met passie en op ambachtelijke wijze met verse producten. Op het gebied van wijn bieden wij een groot assortiment per glas aan, zodat bij ieder gerecht een perfecte wijn-spijs combinatie mogelijk is.

Uiteraard komen wij u graag in al uw (di)eetwensen tegemoet.

Restaurant Diner

Ons restaurant in Dwingeloo heeft gevarieerde menukaart, waarbij alle gerechten van klein tot groot de hele dag door genuttigd kunnen worden. Naast onze à la carte kaart, hebben wij voor onze hotelgasten ook een speciaal hotelmenu met dagelijks wisselende gerechten. 

Bekijk onze dinerkaart  Wesselings Hotelmenu
Bekijk onze bierkaart  Bekijk onze wijnkaart

Restaurant Lunch

Na een lange wandel of fietstocht genieten van een heerlijke lunch? Of gewoon even gezellig bijkletsen in een rustige en sfeervolle omgeving? 
Neem eens een kijkje op onze menukaart of laat u verrassen door onze chef met een uitgebreide lunch.

Bekijk onze lunchkaart

High Tea

De zogenaamde high tea is ontstaan in het jaar 1840 bij Hertogin Anna van Bedford, die dit gebruikte om de bekende honger aan het einde van de middag te stillen. Rond die tijd van de dag liet zij een dienblad met thee en lekkernijen naar haar kamer brengen. Tegenwoordig is de high tea niet alleen meer voor de high society, maar kan iedereen hiervan genieten.

Deze typische Engelse gewoonte wordt voortgezet bij Hotel & Restaurant Wesseling. De high tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen, welke allemaal in onze eigen keuken bereid worden.

 

Prijs per persoon: € 19,50 

Reserveren is gewenst, zodat wij uw high tea optimaal kunnen voorbereiden.

Mis onze aanbieding niet!
Mis onze aanbieding niet!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwe aanbiedingen. Daarnaast ontvangt u direct een kortingscode van € 5,- in uw mailbox.

Reviews Hotel Wesseling

8.5

8
booking.com8,4 / 10
expedia4,2 / 5
tripadvisor4,0 / 5
zoover8,5 / 10

"Uitstekende locatie voor mensen die willen genieten van mooi Drenthe."

Bekijk onze kamers