Lunchen en dineren in Dwingeloo

Een lunch of diner in Dwingeloo? Hotel & Restaurant Wesseling beschikt over een sfeervol en gezellig ingericht restaurant, serre en terras.
De keuken van Hotel & Restaurant Wesseling staat in de wijde omgeving zeer goed bekend. Onze professionele koks werken met passie en op ambachtelijke wijze met verse producten. Op het gebied van wijn bieden wij een groot assortiment per glas aan, zodat bij ieder gerecht een perfecte wijn-spijs combinatie mogelijk is.

Uiteraard komen wij u graag in al uw (di)eetwensen tegemoet.

Restaurant Diner

De keukenbrigade, onder leiding van Tim Popken, kookt zoveel mogelijk met duurzame producten uit de regio of uit een gebied waarvan de herkomst bekend is.

Bekijk onze dinerkaart
Bekijk onze wijnkaart

 

Restaurant Lunch

Na een lange wandel of fietstocht genieten van een heerlijke lunch? Of gewoon even gezellig bijkletsen in een rustige en sfeervolle omgeving? 
Neem eens een kijkje op onze menukaart of laat u verrassen door onze chef met een uitgebreide lunch.

Bekijk onze lunchkaart

High Tea

De zogenaamde high tea is ontstaan in het jaar 1840 bij Hertogin Anna van Bedford, die dit gebruikte om de bekende honger aan het einde van de middag te stillen. Rond die tijd van de dag liet zij een dienblad met thee en lekkernijen naar haar kamer brengen. Tegenwoordig is de high tea niet alleen meer voor de high society, maar kan iedereen hiervan genieten.

Deze typische Engelse gewoonte wordt voortgezet bij Hotel & Restaurant Wesseling. De high tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen, welke allemaal in onze eigen keuken bereid worden.

 

Prijs per persoon: € 20,50 

Reserveren is gewenst, zodat wij uw high tea optimaal kunnen voorbereiden.

5 euro korting na aanmelden!
5 euro korting na aanmelden!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. € 5,- in uw mailbox.

Reviews Hotel Wesseling

8.5

8
booking.com8,4 / 10
expedia4,2 / 5
tripadvisor4,0 / 5
zoover8,5 / 10

"Uitstekende locatie voor mensen die willen genieten van mooi Drenthe."

Bekijk onze kamers