De Mooiste Trouwlocatie van Drenthe

De mooiste trouwlocatie van Drenthe, Groningen en Friesland? Dat is toch echt Hotel & Restaurant Wesseling en Grand Café de Brink
Iedere bruiloft is uniek, geen bruiloft is hetzelfde, samen met jullie bespreken wij graag jullie wensen en ideeën door zodat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt.

 

Toptrouw- locatie

De mooiste trouwlocatie van Drenthe, Groningen en Friesland? Dat is toch echt Hotel & Restaurant Wesseling en Grand Café de Brink. Klassiek, sfeervol en toch eigentijds. En dat allemaal tussen de Drentse natuur. 

Kiezen jullie ervoor om jullie bruiloft op onze locatie te vieren, dan zijn er nog altijd vele mogelijkheden. Zo kan de ceremonie binnen worden gehouden, maar bij mooi weer ook in onze tuin. We hebben de beschikking tot een ruime bedouin tent, die afhankelijk van het weer op verschillende manieren kan worden opgezet. 

Ook wanneer jullie kiezen voor een andere trouwlocatie, kunnen we meedenken over de catering. Kies voor een uitgebreid buffet, diner of foodtruck met personeel. We bezorgen jullie graag een onbezorgd trouwfeest.

Vraag informatie aan

Bruiloft organiseren -van catering tot overnachting -

Trouwen op een bijzondere locatie in Drenthe en het romantische ja-woord en een spetterend eindfeest combineren? Dat kan bij ons.

Geniet van een luxe ontvangst en een gevarieerd menu bij Hotel & Restaurant Wesseling. Na het diner kunnen jullie oversteken naar Grand Café de Brink voor een gezellig en spetterend eindfeest. Er zijn meerdere ruimtes beschikbaar, waardoor jullie niks zal ontbreken. Zo kan er bijvoorbeeld een feestruimte met muziek zijn, een ruimte om gezellig te praten en het terras om even te ontsnappen aan de drukte. En zeker niet onbelangrijk; jullie gasten kunnen na het feest hun roes uitslapen in het naastgelegen hotel. Geniet van de vele voordelen van een bruiloft op één locatie! 

Ook leuk; buiten trouwen! Maak gebruik van onze moestuin waar wij een bedouin tent kunnen opzetten zodat u een prachtige en bijzondere ceremonie kunt beleven. Wij denken graag met jullie mee en zijn tot veel bereid. 

Onze veelzijdige catering kan bij ons binnen of buiten, maar ook op locatie. Kies bijvoorbeeld voor een lopend buffet, een foodtruck of een ouderwetse barbecue. Alles op maat, voor de trouwerij die bij jullie past.

Vraag informatie of een bezichtiging aan

Sfeerimpressie

Bekijk de galerij voor een volledige sfeerimpressie.

Bekijk galerij

Wesseling Thuis Take away x

Wilt u ook thuis genieten van onze culinaire gerechten? Maak gebruik van onze uitgebreide ophaal en bezorg mogelijkheden.

Wesseling thuis
Mis onze aanbieding niet!
Mis onze aanbieding niet!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwe aanbiedingen. Daarnaast ontvangt u direct een kortingscode van € 5,- in uw mailbox.

Reviews Hotel Wesseling

8.5

8
booking.com8,4 / 10
expedia4,2 / 5
tripadvisor4,0 / 5
zoover8,5 / 10

"Uitstekende locatie voor mensen die willen genieten van mooi Drenthe."

Bekijk onze kamers