Feest in Drenthe

Uw bruiloft, familiebijeenkomst of andere feestelijke partij moet onvergetelijk worden.
Graag heten wij u van harte welkom voor een op maat gemaakte feestelijke bijeenkomst!! Wij beschikken over de meest prachtige trouwlocatie van Drenthe. Uiteraard met een sfeervolle dansvloer en volledig verzorgde catering. Hotel & Restaurant Wesseling beschikt, in combinatie met Grand Café De Brink, over diverse feestzalen waarin heel veel mogelijk is.

Heeft u een idee voor een bepaald thema? Samen met u stemmen wij de zaal hier graag op af.

Feest of receptie organiseren?

Wilt u een onvergetelijk feest organiseren? Maak gebruik van de sfeervolle feestzalen van Grand Café de Brink en Hotel & Restaurant Wesseling! 

Of u nu op zoek bent naar een geheel verzorgde familiedag, een themafeest of gewoon een puike party: we gaan graag met u aan de slag om de feestzaal af te stemmen op het feestje dat u wilt geven. Naar wens maken we uw verjaardag bijvoorbeeld af met uitgebreide catering, buffetten of een speciale wijnproeverij, bierproeverij of whiskeyproeverij!

Vieren Bruiloften
Foodtruck & Catering Activiteiten

Vraag informatie aan

Wesseling Thuis Take away x

Wilt u ook thuis genieten van onze culinaire gerechten? Maak gebruik van onze uitgebreide ophaal en bezorg mogelijkheden.

Wesseling thuis
Mis onze aanbieding niet!
Mis onze aanbieding niet!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwe aanbiedingen. Daarnaast ontvangt u direct een kortingscode van € 5,- in uw mailbox.

Reviews Hotel Wesseling

8.5

8
booking.com8,4 / 10
expedia4,2 / 5
tripadvisor4,0 / 5
zoover8,5 / 10

"Uitstekende locatie voor mensen die willen genieten van mooi Drenthe."

Bekijk onze kamers