Activiteiten Dwingeloo

Of u nu zoekt naar een ontspannen bezigheid voor een avondje uit, of een invulling van een zakelijke bijeenkomst; bij ons bent u op de juiste plek!
Wat dacht u van onze kookworkshop? Vraag ook naar de mogelijkheid om uw kooksessie uit te breiden met een wijn of bierproeverij!

Kookstudio

De kookstudio van Hotel & Restaurant Wesseling biedt voor iedereen die van lekker eten houdt een leuke en uitdagende manier om heerlijke gerechten te bereiden!
In een culinaire en educatieve ambiance bereidt u onder professionele begeleiding heerlijke diners, tapas, bonbons of andere gerechten.

De gerechten zijn zo samengesteld dat u deze thuis ook gemakkelijk zelf kunt bereiden. Bij alle sessies en kookworkshops zijn twee consumpties, gebruik van een schort en de gebundelde recepten inbegrepen.
De minimale deelname is 10 personen. 

Vraag informatie aan

Proeverijen

Onze medewerkers beschikken over veel kennis van wijn, whisky en bieren en willen dit graag met u delen! In een gezellige sfeer stellen wij een mooie proeverij voor u samen onder begeleiding van bijpassende hapjes. 

Vraag naar de mogelijkheden voor onze verschillende proeverijen.
De minimale deelname is 10 personen. 
Vraag informatie aan

Mis onze aanbieding niet!
Mis onze aanbieding niet!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwe aanbiedingen. Daarnaast ontvangt u direct een kortingscode van € 5,- in uw mailbox.

Reviews Hotel Wesseling

8.5

8
booking.com8,4 / 10
expedia4,2 / 5
tripadvisor4,0 / 5
zoover8,5 / 10

"Uitstekende locatie voor mensen die willen genieten van mooi Drenthe."

Bekijk onze kamers